قیمت

۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان
افزودن به علاقمندی ها

معرفی دوره آموزشی

🔴 اهمیت و ضرورت آموزش حسابداری بهای تمام شده:
۱. افزایش قدرت تصمیم‌گیری استراتژیک

– آشنایی با هزینه‌های واقعی محصولات/خدمات

– انتخاب بهترین خط تولید یا خدمات با سودآوری بالا

۲. بهینه‌سازی ساختار هزینه و افزایش سود

– شناسایی و کنترل هزینه‌های پنهان

– کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری منابع

۳. قیمت‌گذاری دقیق و رقابتی

– تعیین قیمت واقعی محصولات بدون حدس‌زنی

– جلوگیری از فروش زیان‌ده و افزایش سود خالص

۴. پایش عملکرد داخلی و مقایسه بین بخش‌ها

– اندازه‌گیری بهره‌وری هر واحد تولیدی یا عملیاتی

– ارزیابی عملکرد به‌جای “حدس” و “گمان”

۵. افزایش ارزش و اعتبار شما در بازار کار و کسب‌وکار

– تبدیل شدن به متخصص با دید استراتژیک و عملیاتی

– تمایز شغلی و کسب موقعیت‌های مدیریتی و مشاوره‌ای بالاتر

۶. استفاده از داده‌های عملیاتی برای برنامه‌ریزی استراتژیک

– آماده‌سازی بودجه‌های واقع‌بینانه

– پیش‌بینی سود و زیان با دقت بیشتر

۷. کنترل هزینه‌های تولید و خدمات در کسب‌وکارهای واقعی

– مهم‌ترین ابزار برای مدیریت تولید، انبار، نیروی کار و ماشین‌آلات

– کمک به صاحبان کسب‌وکار برای تشخیص «چه کاری سودآور است؟»

۸. توسعه فعالیت‌ها با پایه‌گذاری اقتصادی صحیح

– توجیه طرح‌های توسعه براساس هزینه و سود واقعی

– جذب سرمایه‌گذار و تسهیلات با داده‌های معتبر

۹. تبدیل حسابداری از “گزارش‌دهی” به “ارزش‌آفرینی”

– از ثبت معاملات به تحلیل عملکرد و تصمیم‌گیری هوشمندانه

– نقش فعال در رشد کسب‌وکار و افزایش درآمد

۱۰. راه‌اندازی مشاوره و خدمات متخصصه بهای تمام شده

– فرصت کسب درآمد جانبی یا اصلی از طریق مشاوره

– آموزش به کسب‌وکارها و کمک به بهینه‌سازی هزینه‌ها

جمع‌بندی:
*حسابداری بهای تمام شده یعنی: ابزاری استراتژیک برای کنترل هزینه، افزایش سود و تصمیم‌گیری هوشمند در کسب‌وکار و بازار کار
*برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان: یادگیری این رشته، شما را از یک مجری گزارش‌ده به یک تحلیل‌گر سودآور تبدیل می‌کند. 
*برای مدیران و صاحبان کسب‌وکار: فراموش کردن این علم به معنای از دست دادن کنترل روی هزینه‌ها و در نتیجه کاهش سود است.
🔴درباره دوره:
20 ساعت آموزش واقعی بصورت آفلاین،
یک دوره جامع و کامل جهت تبدیل شدن به یک حسابدار حرفه ای،
✅کاملاً کاربردی، پروژه‌محور و علمی و عملی،
✅آموزش تکنیک‌ها و تاکتیک های افزایش درآمد،
✅آموزش گام‌به‌گام بصورت آفلاین،
✅ دانلود ویدیوها و فایل های ارائه و تمرین ها و پاسخنامه ها،
✅گواهینامه الکترونیکی با مهر و امضاء موسسه و مدرس دوره،
✅آپدیت مادام‌العمر رایگان،
پرفروش ترین دوره شایسته محاسب با بالاترین سطح رضایت دانشپذیران،
با تدریس بی نظیر استاد شبنم شایسته‌فر، مشاور ارشد مالی و مالیاتی، مدرس دانشگاه، با ۱۵ سال تجربه موفق در پرونده‌های مالیاتی،
🔴مخاطبین دوره:
حسابداران و دانشجویان حسابداری
✅ مدیران مالی و مدیران عامل
✅ مشاوران مالیاتی و علاقه‌مندان به حوزه مالی
✅ صاحبین کسب و کار های کوچک و متوسط
🔴سرفصل دوره:

فصل اول: تعاریف و مفاهیم

01-01 حسابداری مالی و حسابداری مدیریت

01-02 حسابداری صنعتی و بهای تمام شده

01-03 عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده

01-04 بهای اولیه و بهای تبدیل

01-05 مراحل تولید در صورت های مالی

01-06 سیستم ها و روش های هزینه یابی

01-07 طبقه بندی هزینه ها

01-08 گزارشات

01 فایل ارائه تعاریف و مفاهیم

فصل دوم: عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-مواد

02-01 انواع موجودی کالا

02-02 تقسیم بندی موادمصرفی از دیدگاه حسابداری صنعتی

02-03 فرآیند خرید

02-04 سیستم های نگهداری موجودی کالا

02-05 خرید در سیستم ادواری و دائمی

02-06 برگشت از خرید و تخفیفات در سیستم های ادواری و دائمی

02-07 مصرف در سیستم های ادواری و دائمی

02-08 روش های ارزیابی موجودی کالا

02-09 انبارگردانی در سیستم های ادواری و دائمی

02-10 گزارشات کالا در سیستم های ادواری و دائمی

02 فایل ارائه عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-مواد

فصل سوم: عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-دستمزد

03-01 سیستم حقوق و دستمزد

03-02 تعاریف و مفاهیم

03-03 تقسیم بندی دستمزد از دیدگاه حسابداری صنعتی

03-04 نحوه محاسبه حقوق پرداختی و ثبت اسناد حسابداری

03 فایل ارائه عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-دستمزد

فصل چهارم: عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-سربار

04-01 هزینه سربار

04-02 تقسیم بندی هزینه سربار از دیدگاه حسابداری صنعتی

04-03 چک لیست هزینه سربار

04-04 سطح فعالیت

04-05 نحوه محاسبه هزینه سربار

04-06 روش های تسهیم هزینه سربار

04-07 کسر و جذب هزینه سربار

04-08 ثبت اسناد حسابداری هزینه سربار

04-09 انحرافات هزینه سربار

04 فایل ارائه عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-سربار

فصل پنجم: هزینه یابی سفارش کار

05 هزینه یابی سفارش کار

05 فایل ارائه هزینه یابی سفارش کار

سرفصل های بعدی در حال ضبط می باشند

فصل اول 01 تعاریف و مفاهیم
فصل دوم 02 عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-مواد
فصل سوم 03 عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-دستمزد
فصل چهارم 04 عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده-سربار
فصل پنجم 05 هزینه یابی سفارش کار

سرفصل های بعدی در حال ضبط می باشند

درباره مدرس
شبنم شایسته فر
شبنم شایسته فر
مدرس دوره

❇️مدیرعامل موسسه شایسته محاسب، ❇️استراتژیست و تحلیلگر مالی،

نمایش پروفایل

نظرات

متوسط امتیازات

0
بدون امتیاز 0 رای
۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان
0 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.